Καλό και δημιουργικό καλοκαίρι από τις εκδόσεις Oasis

Το φετινό καλοκαίρι είναι σίγουρα δύσκολο και σκοτεινό. Όμως, σ' αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς το καλό βιβλίο αποτελεί μια αχτίδα φωτός.

Στις εκδόσεις Oasis το καλοκαίρι είναι περίοδος δημιουργίας και προετοιμασίας για έναν ζεστό εκδοτικό χειμώνα. Για εμάς οι βουτιές γίνονται μέσα σε ενδιαφέροντα χειρόγραφα.

 

 

Στην Ελλάδα της πολυεπίπεδης κρίσης, ανεξάρτητοι εκδοτικοί οίκοι, όπως είναι οι εκδόσεις Oasis, τολμούν και ρισκάρουν επενδύοντας στην εκδοτική πολυμορφία, σε έμπειρους και αξιόλογους συγγραφείς, οι οποίοι αποζητούν μια εκδοτική στέγη που να πιστεύει τα βιβλία τους, σε νέες ελπιδοφόρες συγγραφικές φωνές, σε πειραματικά είδη και πρωτότυπες υποθέσεις.

Για εμάς τα βιβλία είναι πολιτισμός, είναι απελευθέρωση της σκέψης, της φαντασίας και της δημιουργικότητας, είναι εργαλεία γνώσης και πνευματικής ανύψωσης. Τέτοια βιβλία ετοιμάζουμε μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο για να κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο-χειμώνα σε κατηγορίες όπως: διήγημα, μυθιστόρημα, ποίηση, εκπαιδευτικό και παιδικό-νεανικό βιβλίο.

 

 

Για εμάς είναι ένα ακόμα δημιουργικό καλοκαίρι βρίσκεται σε εξέλιξη. Το ίδιο ευχόμαστε και για εσάς.

Καλές αναγνώσεις και Καλό Καλοκαίρι!

 

Social Media

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Newsletters

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.