Γραμματική της αρχαίας ελληνικής γλώσσας: έγχρωμη, πρακτική, μαθητοκεντρική

Στις εκδόσεις Oasis πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι ανθρωπιστικές επιστήμες αποτελούν τον πυλώνα της ανάπτυξης του ατόμου και της κοινωνικής προόδου.

 

Έτσι, έχουμε εντάξει στο σχεδιασμό μας την έκδοση βιβλίων που αφορούν την Παιδεία - Ελληνική εκπαίδευση και ευρύτερα τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες. Ξεκινάμε, λοιπόν, από τα βασικά: με τη Γραμματική της αρχαίας ελληνικής γλώσσας.

 

Οι συγγραφείς μας Πέτρος Κάσσας και Ευάγγελος Σταυριανός, δύο φιλόλογοι της νέας γενιάς, αξιοποίησαν την πολύχρονη διδακτική τους πείρα χωρίς να ξεχάσουν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως μαθητές μελετώντας τη Γραμματική της αρχαίας ελληνικής γλώσσας.

 

Ο αναγνώστης θα ξαφνιαστεί ευχάριστα με τον μαθητοκεντρικά εύληπτο τρόπο παρουσίασης των γραμματικών φαινομένων. Αυτό επιτυγχάνεται αφενός με χρωματικά περιγράμματα που χαρίζουν και αισθητική απόλαυση στην οπτική πρόσληψη του κειμένου και αφετέρου με έναν έξυπνα νεανικό λόγο, πολύ κοντά στα δεδομένα των σημερινών μαθητών. 

 

Κατά συνέπεια, κατακτάται ο στόχος των συγγραφέων που δεν είναι άλλος από το να γίνει η γνώση «παιχνίδι» και επομένως μια ευχάριστη βιωματική διαδικασία. 

 

 

Μια Γραμματική γραμμένη από καθηγητές για μαθητές και για κάθε ενδιαφερόμενο μελετητή της αρχαίας ελληνικής γλώσσας.

 

Κυκλοφορεί στο τέλος Ιουνίου.

 

Social Media

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Newsletters

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.