Γραμματική της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας: εύληπτη με πίνακες και χρώμα.

Οι συγγραφείς της Γραμματικής της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας, Πέτρος Κάσσας και Ευάγγελος Σταυριανός, αξιοποίησαν την πολύχρονη διδακτική τους πείρα χωρίς να ξεχάσουν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως μαθητές μελετώντας την αρχαία ελληνική γλώσσα.

 

Έτσι, ο αναγνώστης θα ξαφνιαστεί ευχάριστα με τον μαθητοκεντρικά εύληπτο τρόπο παρουσίασης των γραμματικών φαινομένων. Αυτό επιτυγχάνεται αφενός με χρωματικά περιγράμματα που χαρίζουν και αισθητική απόλαυση στην οπτική πρόσληψη του κειμένου και αφετέρου με έναν έξυπνα νεανικό λόγο, πολύ κοντά στα δεδομένα των σημερινών μαθητών.

 

 

Κατά συνέπεια, κατακτάται ο στόχος των συγγραφέων που δεν είναι άλλος από το να γίνει η γνώση «παιχνίδι» και επομένως μια ευχάριστη βιωματική διαδικασία.

 

Μια Γραμματική γραμμένη από καθηγητές για μαθητές και για κάθε ενδιαφερόμενο μελετητή της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας

 

 

Οι Συγγραφείς

 

 

Ο Πέτρος Κάσσας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Το 2001 εισήχθη στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, απ’ όπου αποφοίτησε το 2006 έχοντας ειδικευτεί στις κλασικές σπουδές. Από το 2007 κατοικεί και εργάζεται στη Λάρισα ως φιλόλογος στην ιδιωτική εκπαίδευση, παραδίδοντας φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου, και διατηρώντας ως συνιδιοκτήτης Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης. Παράλληλα, ασχολείται με μεταπτυχιακές σπουδές και με επιμορφωτικά προγράμματα σε αντικείμενα σχετικά με τον χώρο της εκπαίδευσης. 

 

 

Ο Ευάγγελος Σταυριανός γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στη Λάρισα. Το 1994 εισήχθη στο τμήμα Φιλοσοφικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε το 2000 έχοντας ολοκληρώσει και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο ίδιο τμήμα. Από το 2001 κατοικεί και εργάζεται στη Λάρισα ως φιλόλογος στην ιδιωτική εκπαίδευση, διατηρώντας ως συνιδιοκτήτης όμιλο Φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης. Παράλληλα, ασχολείται με τη διδακτορική διατριβή του και με συγγραφική δραστηριότητα.

 

 

 

Κυκλοφορεί στα ενημερωμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία και με παραγγελία από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας!

Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο και από τις εκδόσεις Oasis (γράψτε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας http://www.oasispublications.gr/contact και σας το στέλνουμε με αντικαταβολή στην τιμή 23,90€ στον χώρο σας με δωρεάν τα ταχυδρομικά έξοδα για την περίοδο του Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2017).

 

Γραμματική της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας: εύληπτη με πίνακες και χρώμα. 

 

Social Media

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Newsletters

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.