επ-Oasis Ιδεών και Τεχνών

Στις εκδόσεις Oasis πιστεύουμε ακράδαντα στη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος, στη δύναμη του βιβλίου και του γραπτού πολιτισμού, στην αλληλεπίδραση των τεχνών, στη δημιουργικότητα, στις επιστήμες και στο φαινόμενο του πολιτισμού.

Πιστεύουμε στην Πρωτοπορία, στην Πολυφωνία και στην Ποιότητα.

Αποστολή μας είναι να εμπνέουμε τους αναγνώστες και να συνεισφέρουμε στην πολιτιστική ζωή της κοινωνίας μέσω ποιοτικού και ποικιλόμορφου περιεχομένου. 

Κάνοντας τις πεποιθήσεις και την αποστολή μας πράξη, εκτός από την έκδοση βιβλίων που υπηρετούν όλα τα παραπάνω, εγκαινιάζουμε μια εναλλακτική στήλη με τον τίτλο επ-Oasis (επώασις) Ιδεών και Τεχνών.

Μια στήλη για τη δημιουργική και ελεύθερη επώαση ιδεών, απόψεων, πολιτιστικών και καλλιτεχνικών αγαθών μέχρι την εκκόλαψή τους και τη διάχυσή τους στην κοινωνία. Μια στήλη που θέλει να υπηρετεί την ελευθερία του λόγου και της σκέψης φιλοδοξώντας να αγκαλιάσει με ζέση ανήσυχα, ελεύθερα και δημιουργικά πνεύματα, να δώσει ζωτικό χώρο σε ανθρώπους, σε ιδέες, σε απόψεις, σε πολιτιστικά και καλλιτεχνικά αγαθά που αξίζουν να φθάσουν σε εσάς!

Στη στήλη επ-Oasis Ιδεών και Τεχνών θα βρείτε ενότητες για το βιβλίο και τον γραπτό πολιτισμό, τη μουσική, τις οπτικοασκουστικές και παραστατικές τέχνες, την ψηφιακή εποχή και ευρύτερα για το πολιτιστικό φαινόμενο.

Σταδιακά, θα προστίθεται αντίστοιχο υλικό στις διάφορες θεματικές μάς κατηγορίες.

Καλώς ήρθατε, λοιπόν, σε μια στήλη για ανήσυχα, δημιουργικά και ελεύθερα πνεύματα.

 

επ-Oasis Ιδεών και Τεχνών!

Κατηγορία επ-Oasis: 

 

Social Media

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Newsletters

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.